SINDICATUL SALARIAŢILOR DIN

| 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 |
| 76 | 77 | 78 |

Adresa ministerul muncii aplicare Decizia CCR

Buna ziua. Adresa atasata acestui mail am trimis-o, separat, catre: Ministerul Dezvoltarii, Ministerul Muncii, Ministerul Finantelor, Curtea de Conturi a Romaniei si Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. *Daca s-au folosit de Decizia Curtii Constitutionale si si-au majorat salariile in timp ce in cazul administratiei publice locale au depus toate eforturile pentru a stopa aplicarea acestei decizii, personal ma duc si le sparg geamurile. ________________________________________ ____________ Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA) Bogdan SCHIOP - secretar general Tel/Fax: 0264.598.333 Mobil:0729.085.942

Modificare legea functionarului public

Acest proiect l-am primit cu solicitarea de a transmite urgent propuneri de modificare si completare. Va rugam sa ne transmiteti si dumneavoastra eventualele propuneri. Multumesc

proiect-modificare-legea-functionarului-public.pdf

Adresa prefectura privind aplicarea Decizia CCR 20

Din pacate, am primit-o ,,pe surse", speram sa intram in posesia unui exemplar cu o mai buna calitate. Insa se poate citi usor. Nu stim la aceasta ora daca toate prefecturile au trimis in teritoriu ceva asemanator. Nr de inregistrare cu care a iesit de la Prefect, are data de 03.02.2017

CONTINUARE URGENT

2017-02-26

notificare-prealabila-pers.ctr.pdf

URGENT INREGISTRARE DECIZIE CCR 974/2016

CATRE MEMBRII SINDICATULUI SANSA REVENIRE LA E-MAIL-UL TRIMIS IN DATA DE 23.02.2017 CU PRIVIRE LA ADRESA DECIZIEI CCR nr.794/2016. CONDUCEREA SINDICATULUI SANSA, PRIN AVOCAT, VA COMUNICA IN ATASAMENT DOUA CERERI UNA PENTRU FUNCTIONARI SI UNA PENTRU PERSONALUL CONTRACTUAL PENTRU CARE VA RUGAM SA URMATI INSTRUCTIUNILE: 1.DESCARCATI CELE DOUA FISIERE SI COMPLETATI NUMELE PRIMARIEI PE LOCUL LIBER DEASUPRA LINIEI DIN TITLU. 2.INREGISTRATI CERERILE (OBLIGATORIU PINA IN DATA DE 28.02.2017) IN REGISTRUL DE INTRARI IESIRI AL PRIMARIEI CU NUMERE DIFERITE. 3.TRIMITETI CERERILE INREGISTRATE CATRE CABINET AVOCAT VILA ANAMARIA DIN LOC, ORADEA ,PARCUL TRAIAN ,NR.29 ,AP.17 ,JUD.BIHOR, PRIN POSTA, IMPREUNA CU TABELELE NOMINALE PRIVIND PERSOANELE AVIND CALITATEA DE FUNCTIONARI PUBLICI SI SEPARAT TABEL CU PERSONALUL CONTRACTUAL DIN CADRUL PRIMARIEI (TABELUL SA CONTINA ,NUME ,PRENUME ,FUNCTIE). 4.INAINTATI O COPIE A CERERILOR D-LUI PRIMAR IN VEDEREA SOLUTIONARII. 5.DUPA OBTINEREA RASPUNSULUI DE LA DL. PRIMAR (DE APLICARE SAU REFUZUL DE APLICARE A DECIZIEI , TININD CONT DE LIPSA UNOR NIVELE DE SALAR ETALON) , TRIMITETI RASPUNSUL LA AVOCAT LA ACEIASI ADRESA (IN MAXIM 30 DE ZILE DE LA INREGISTRARE 28.03.2017). 6.DACA IN TERMEN DE 30 DE ZILE (28.03.2017) PRIMARUL NU FORMULEAZA NICI UN RASPUNS, SE CONSIDERA RASPUNS NEGATIV SI SINDICATUL VA PUTA ACTIONA IN INSTANTA . 7.INSTANTA VA HOTARI DACA SI CUM SE VA APLICA DECIZIA CURTII CONSTITUTIONALE LA NIVELUL PRIMARIILOR PENTRU CARE SE VA DESCHIDE PROCES. INFORMATII SUPLIMENTARE LA AVOCAT SAU SINDICAT Av. Vila Ana Maria 0740498387, Sindicat 0744601246, 0743003025 , 0755033629

2017-02-26

notificare-prealabila-fp.pdf

Pagini
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 |
| 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 |
| 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 |
| 76 | 77 | 78 |

|   Despre noi  |  Afilieri  |  Actualităţi  |  Newsletter  |  Legislaţie  |  Galerie foto  |  Linkuri utile  |  Contact

sindicatul liber sansa  | 2007