SINDICATUL SALARIAŢILOR DIN
PRIMĂRIILE COMUNALE ALE
JUDEŢULUI BIHOR
ŞANSA
  Home              
  Despre noi              
  Afilieri                       
  Actualităţi              
  Newsletter              
  Legislaţie                
  Galerie foto              
  Linkuri utile              
  Contact                   
   
 
   
  Str. Principala , nr.71,
417360, Oşorhei
Bihor, Romania
   
  +40-259-313-213
   
  contact@sindicat-sansa.ro
  Despre noi
 
 


         Pe fondul cresterii nemultumirilor ,a neajunsurilor tot mai acute ale salariatilor din sectorul de stat in general si din primariile comunale in special ,care nu erau luati in considerare de catre nici o institutie de stat de la nivel local sau central, tocmai datorita faptului ca erau putini angajati  intr-o institutie,aflati la distante mari unii de ceilalti , fara posibilitatea de a se organiza intr-un sindicat in asa fel incit  sa-si faca cunoscute revendicarile ,s-a desprins o idée de a le reuni pe toate aceste primarii comunale  sub un singur drapel, incercindu-se ca vocile tuturor acestor oameni sa se uneasca intr-un glas puternic care sa se faca auzit si ascultat.       
                           
         Aceasta organizatie de sindicat a facut primul pas spre infiintarea sa legala , odata cu adunarea membrilor fondatori din cele noua comune: COPACEL ,CEFA,GIRIS DE CRIS , NOJORID ,OSORHEI ,SINTANDREI , SACADAT,SINMARTIN,TILEAGD , care a avut loc in sala de sedinte din cadrul A.F.C. Oradea ,din data de 23.06.2003,cind s-a incheiat procesul verbal de constituire .De la acea data si pina la infiintarea propriu zisa a fost o cale lunga , presarata cu tot soiul de obstacole ,dar in sedinta publica  din 7.11.2003 a Judecatoriei Oradea , a fost emisa sentita civila nr.30 /2003 prin care admite cererea  formulata de inputernicitul special ,si autorizeaza infiintarea sindicatului salariatilor din primariile comunale ale judetului Bihor- SANSA -.

          De la data inregistrarii primului contract colectiv de munca la Directia Muncii si Slidaritatii Sociale Bihor  , de 29.06.2002 , incheiat de Primaria Osorhei, urmata de Primaria Copacel o luna mai tirziu,si pina la 90 de contracte incheiate in present s-a scurs un timp destul de lung , presarat cu tot felul impedimente dar care au fost depasite cu diplomatie de catre echipa din conducerea sindicatului.     

          Astfel ca s-a ajuns ca de la un nr. de 130 angajati in primele luni ,sa avem acum peste 900 de membri ,dintr-un numar de 90 de primarii raspindite pe intrega suprafata a judetului Bihor.

          In data de 16.11.2006, a avut loc sedinta Adunarii  Generale a Reprezentatntilor Salariatilor din Primariile Comunale ale judetului Bihor  ,unde s-au dezbatut o serie de probleme cu impact general asupra intregii activitati sindicale  ,precum si aderarea organizatiei de sindicat la FEDERATIA NATIONALA A SINDICATELOR DIN ADMINISTRATIE cu sediul la Cluj Napoca.

          Principala preocupare a noastra este de a crea o echipa, un sistem in care fiecare membru de sindicat sa fie implicat si sa se simta cat mai aproape de deciziile organizatiei pentru problemele majore cu care se confrunta functia publica si administratia in general.

          O organizaţie independentă faţa de guvern sau grupuri politice si este deschisă oricui spre aderare.Obiectivul său fundamental este consolidarea societatii democratice romanesti in scopul apararii si promovarii intereselor lucratorilor si a justitiei sociale. Organizatia  militeaza continuu pentru imbunatatirea conditiilor de viata a celor pe care ii reprezinta, pentru o politica concordanta de venituri si pentru stabilitate si dezvoltare economica.

 
LISTA MEMBRILOR DIN ORGANUL DE CONDUCERE
AL ORGANIZATIEI SINDICALE
SANSA
 
 
Nr.
crt.
Functia Numele si
prenumele
Primaria Profesia 
1 Presedinte HERLITSKA MARIANA Osorhei Contabil
2 Vicepresedinte DORNER STELA Sintandrei Contabil
3 Secretar AVRAM ADRIANA Sintandrei Referent
4 Membru HAS DOREL Gepiu Referent
5 Membru DOMBI ANDREEA Popesti Contabil
6 Membru PITIGOI EMILIA Tileagd Contabil
7 Membru PANTEA DUMINTRU Bors Inspector
 
  |   Despre noi  |  Afilieri  |  Actualităţi  |  Newsletter  |  Legislaţie  |  Galerie foto  |  Linkuri utile  |  Contact
 
 
 
sindicatul liber sansa  | 2007
powered by EMERiGOS
web design oradea